Sayfalar

22 Mart 2014 Cumartesi

Özgürlükler Ülkesiyiz!

Biz özgürlükler ülkesinde yaşıyoruz. Kendimizi bildik bileli bize öğretilen neydi? Amerikan filmlerinde pompalanan neydi? Amerika özgürlükler ve fırsatlar ülkesiydi. Amerikan rüyası diye bir şey vardı. Ama demek öyle değilmiş..

Ne diyordu hükümet? "Türkiye Cumhuriyeti özgür bir ülkedir. Bizler özel hayatın kısıtlanmasına, sekteye uğramasına karşıyız." Bunu söyleyen onlar değil miydi? Gerçi daha neler neler var söyleyip de aksini yaptılar ama bugün konumuz bu. Özgürlük. Özel hayata müdahale.

Daha geçen gün bas bas bağırmıyorlar mıydı "Benim günah işleme özgürlüğüme müdahale var" diye? Ulan böylesine saçma sapan bir şeyin bile özgürlüğünü savunabiliyorsunuz da, işinize gelmeyen şeylerin çatır çatır söylenebildiği platformların özgürlüğünü neden kısıtlıyorsunuz? Çünkü siz sadece işinize geldiği zamanlar özgürlükçüsünüz. Onca sene Türkiye'yi ulusal anlamda yerin dibine sokup, seçimler yaklaştığında Türk bayrağını kullanarak reklam yapabilecek kadar milliyetçisiniz. Hatta "Yasağı da yasakladık" diyebilecek kadar. İşinize geldiği zaman ne ala, gelmedi mi mağdurum. Dünya üzerinde, tarihin hiç bir döneminde böylesine bir yönetim görülmemiştir. Düşünce suçunu ortadan kaldıracağız vaadiyle başa gelip kendilerinde farklı düşünceye en ufak tahammülü olmayan, halkın inancını kullanarak bir de üstüne "Bakara-makara" diyerek o inançla dalga geçebilen, her şey belgelendiği halde yüzsüzce hiç bir şey olmamış gibi davranabilen, Gezi'de gencecik canlara kıyan ve halkı soyup soğana çeviren siz değil misiniz?!

Çok endişeliyim seçimlerle ilgili. Çünkü en ufak şüphem yok bu seçimlerde de hile hurdayla hareket edeceksiniz. Kendi seçmeninizin zeka seviyesinin o kadar farkındasınız ki, onlara oy pusulasına isim yazmama konusunda nasihatler ediyorsunuz. İzmir mitinginde tüm ülkeden toplayıp götürdüğünüz evdeki %50'nize bir de "İzmir'e hoşgeldiniz" dediniz. Bari onu söyleyip bu kadar belli etmeseydiniz…

Söylenecek okadar ço saçmalık var ki. Bu ülke daha nereye gider bilmiyorum. Ama umudumuzu kaybetmiyoruz. Bizler Mustafa Kemal'in askerleriyiz!


1 yorum:

  1. Umarım artık insanların gözleri açılır da bu hırsızlara oy vermezler.

    Atatürk'ün bize bıraktığı Türkiye'den eser kalmadı artık. Bunun için bile bu hırsızlara hadlerini bildirmeliyiz.

    YanıtlaSil